sunnuntai 4. lokakuuta 2015

minihyllyKunnon emäntähän kuluttaa sunnuntaipäivää autotallissa rakentamalla rekvisiittaa myyntipöytään. Trukinlavankauluksista voi valmistaa vaikka tällaisen minihyllyn. Eihän tämä kummoinen ole, vaan idean tullessa se on suoritettava. Toinen ajatus oli lasisella hyllyllyllyllä, mutta kun tähän paniikkiin, ei sellaista ehtinyt toteuttaa näin pyhäpäivänä. 


Yllättävän suoraan sain katkottua laudan päät käsisahalla ja poratessani reikiä ruuveille(jottei ruuvit halkaise laudan päätyä) tein ihanan löydön isännän tarvikesalkkuun. Siellä oli mm. magneettikärki(teränpidin) useine kärkineen, eri materiaaleille poranteriä ja senkkausterä!

Ehdin poratessani kaivata senkkausterää,
 ja ajattelinkin, että pitää porata reikä suuremmaksi alkuun, jotta ruuvin kannan saa upotettua, vaan siellä minisalkussahan olikin sellainen. Aivan mahtavan upeaaa. Happy ME!

Senkkausteriä. Kuvan terät eivät liity tapaukseen.
Pienet oksankolothan minua ei haittaa, sillä niihinhän voi laittaa jotain  vaikka roikkumaan. Ja vieläpä kun ne maalaa nätiksi, niin voisi luulla, että ne on hyllyn ikkunoita! ;)

Suunnittelin pienempää hyllyä tämän kaveriksi, vaan aika ja kiinnostus jo väheni, joten jätin sen tekemättä. Sain edes yhden hyllyn valmiiksi sillä 
Käsityömyymälä Ellit ja Eelit aukaisee ovensa Ylivieskassa 22.10-21.12.2015 
 väliseksi ajaksi ja sinnehän tuon hyllyn pitäisi joutaa.

Ei kommentteja: