tiistai 15. syyskuuta 2015

Hiljalleen

Olen kuluneen vuoden ollut "lomalla" handtoogien valmistamisesta,  suunnittelusta ja ehkä jopa niiden ajattelemisesta. Eikä tämä tauko ole koskenut pelkästään handtoogeja, vaan myös muuta ompelua.
Kesällä olin jälleen mukana käsityöpuodin (Ellit ja Eelit) myymälässä. Sieltä poikikin mahdollisuus yhteistyöhön uusien tuttavuuksien kanssa, jota olenkin tässä hiljalleen pohtinut. Tämän kautta olen myös löytänyt hieman kipinää ompeluun. Olen testannut uusia värejä ja valmistanut täysin uudenlaisia malleja joiden tarkoitus on suojata käteinen pitkäkyntisiltä, liikuessa ihmisten seassa.MALLINUKKE

Olen myös OSTANUT uuden ystävän. Kalajoella sijaitseva vaatemyymälä lopetti toimintansa ja myi myös mallinukkensa, joista minä kävin yhden ostamassa. Nuken uutena onnellisena omistajana halusin sille nimen, johon sainkin useita hyviä vinkkejä serkultani. Yksi oli ylitse muiden ja ompeluseuraneitini sai nimekseen Tanita. Tarvitsin nuken, jotta voin laittaa tuotteitani esille myyntipöytäni viereen, sekä kuvata ompeluksiani ja tarvittaessa käyttää sitä sovitusnukkena.

                                                                                    UUSI IHANA LAUKKU!


Inspiraatio iski yllättäen ja näin silmissäni (mielessäni) olkalaukun, jossa oli laskoksille ommeltua leopardikangasta sekä auton turvavyötä.


Sitähän oli pakko alkaa sitten valmistamaan. Onneksi olen hyvä materiaalin hamstraaja, joten mitään ei tarvinnut hakea kaupasta. ;) Tosin, kaikki soljet ja klipsit aiheuttavat luopumisen tuskaa, jos ne ottaa laatikostaan aikomuksena käyttää johonkin työhön. Nekun ovat niitä suurimpia hamstrauksen aarteita!


Laukku valmistuikin kohtuu nopsaan, tosin suunnitelmat rönsyilivät ommellessa, sillä lisäsin yksityiskohtia laukun valmistuksen edetessä. Tästä aiheutuikin muutama lisäpäivä työstöön, mutta olen supertyytyväinen lopputulokseen. Ainahan on toki kohtia joita voisi muuttaa mikäli valmistaisi toisen, mutta tähän olen huipputyytyväinen!                  

Ei kommentteja: