lauantai 20. syyskuuta 2014

Oktoberfest 2014
 
Kalajoen Oktoberfest


Katri oli jälleen valppaana auttamassa frendiään. Tälläkertaa hän laittoi myyntipöytää edustuskuntoon. Ja siitähän tuli hyvä! Ehkäpä seuraavalla kerralla olemme yhdessä menossa sinne Ouluun Naisten Joulumessuihin.


Oli kyllä jännittävää saada myyntikokemusta ensimmäistä kertaa omasta tuotteesta, tai ensimmäistä kertaa yleensäkkin olla myyjänä myyjäisissä! Onneksi äitini oli tukena. Alussa kun hän ei ollut heti paikalla, laskin minuutteja hänen saapumiseensa. Meinasi oikeasti tulla jännät paikat!
Sain asiakkailta arvokasta suoraa palautetta, josta yritän ottaa oppia ja kehittää tuotteitani eteenpäin. Onneksi olin paikalla kuuntelemassa heidän kokemuksiaan tuotteiden testauksesta.

Teen jotain todella tärkeää, kuten kynien laskentaa.. ;)

Vaihtovuorossa Äiti!Kiitokset kaikille asiakkaille!!


2 kommenttia:

Huopaharrastaja kirjoitti...

Myyntipöydän takana on aivan kaikkein kivointa olla. Asiakkaiden kommenteista syntyy usein ne uudet ideat. Minulla on tapana lahjoittaa yksi kappale idean antaneelle. Tiedän että se menee tarpeeseen.

Onnea uudelle taipaleelle! Hyvät tuotteet on sulla. Kyllä niillä pärjää.

Markkinoit vaan kohderyhmälle. Sitten päälle julkisuutta (ilmaista), jotta kaikki tietävät mistä niitä hienoja tuotteita saa. Jess!

Unknown kirjoitti...

Tuo olikin hyvä vinkki, palkita hyvä asiakas bonuksella!
Yleensä en pidä asiakaspalvelusta, mutta tuona toripäivänä huomasin, että omien tuotteden myynti on aivan oma lukunsa. Kiitokset kommenteistasi! :)