lauantai 13. syyskuuta 2014

Myyntipöydän rekvisiittaa


Eilen illalla unta ootellessa tuli idealamppuun valo. Se näytti jotakuinkin tältä: Uutena tuo ketju. Ihanasti ropisee kun kättä heiluttelee. Taidan tehdä useammankin.


SITÄ REKVISIITTAA!

Kehittelin Finnfoamista ja rautalangasta alustan tuotteiden esittelytelineeksi.  
Siihempä on näppärä laittaa Handtoogeja esille kun menee myyjäisiin.Pitäisi hieman vielä tuunailla tuota telinettä, kun jos tuosta oikein sukkelasti nykäiseen toogin ylös niin tuo rautalankainen "antenni" lähtee mukaan. Levyn alapuolella voisi tietenkin taittaa tuon rautalangan päät niin sehän lukitsisi antennin paikoilleen. Eikös?
Pitää olla sormet ristissä ja toivoa ettei ole kovin kamala tuuli, kun en tiiä että kuinka kaukaa saa telinettä tuotteineen hakea kun tämä hökötys on aika kevyt. :D

Käsitöitä harrastavana ihmisenä ostin markkinoilta tänään tuohikorin! Niitäkin olen monina vuosina tyytynyt vain katselemaan, kunnes tänään hairahdin. Ajattelin laittaa sen tulevaan myyntipöytääni käyntikorttien ja esitteiden loovaksi.
Se oli aika söpö kori, ja olihan sillä hintaakin, mutta käsityöksi se oli halpa kuitenkin. On se niin jännä miten sitä suhtautuu tuohon hintaan, tuotteen hintaan, siis käsintehdyn tuotteen hintaan. Vaikka tietää että aikaa on kulunut ruhtinaallisesti tuotteen tekoon, kuten se tuohikori, niin silti sen pitäisi olla lähes ilmainen! Voi ei, näinkö me kaikki ajatellaan?
Olen huippuonnellinen että kuitenkin ostin sen korin! Ja aion ylpeänä laittaa sen esille. <3
Ei kommentteja: