lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesämyymälä Kädentaitajien puoti

Johooo! Ompa ollut TODELLA kiireinen viikko. Olen kulkenut iltavuorossa töissä (kesätyö) ja aina aamuisin koettanut herätä "ajallaan" tekemään soittoja joka paikkaan, hankkimaan tavaraa taikka ompelemaan! Osasyyllinen tähän kaikkeen on Kalajoelle tänään (lauantai) avajaisiaan viettänyt kesämyymälä Kädentaitajien puoti. Tiistaina päätimme Katrin kanssa ottaa kesäksi vuokrapöydän sieltä ja kun lauantaina on avajaiset niin huomasin olevani lirissä, eihän minulla mitään kädenlämmitinvarastoja ole!!
Toinen hiustenlähtöä aiheuttanut syyllinen oli, tietenkin minä itse, sekä pesäpallopeli! Töissä keksittiin järjestää tulevalle sunnuntaille jokahenkilön pesiskisa. Siinäpä sitä sitten sai porukkaa yrittää haalia mukaan ja hommata välineistöä. Onneksi Lotta töistä otti hommia hoitaakseen, hän sai houkuteltua suurimman osan pelaajista sekä sai noudettavakseen välineistön.

Uudempi nimilappu!
Yksi puuttuvista jutuista oli tuo tavaramerkin nimilappu. Tottahan minulla niitä oli jonkun verran, mutten millään halunnut käyttää niitä canvast-kankaalle tulostettuja keltaisia lappuja. Otin ja soitin Merja Ruhkalalle Kalajoen Vaatetusosastolle, ja hetkeä myöhemmin tuli tekstiviesti että tulosteet olisivat valmiina. Miten ihanaa!!! Ja miten nopeasti! :) Sitten ei muuta kuin ompelemaan teholla tuotteita.Kellotus menossa

Nyt jälkikäteen älysin tehneeni kauheasta kiireestä vielä kauheamman kun ompelin pienessä sarjassa kädenlämmittimiä. Kellottaminen toi kaameasti lisähommaa ompeluun. Järkevänä olisin voinut jättää kellottamisen myöhempäänkin ompelukertaan ja keskittyä valmistamaan tuotteita sukkelasti kesämyymälään. 
Käykää ihmiset katsomassa kesämyymälässä kaikkia ja kaikkien kivoja kätten töitä!


Työn äärellä. Näistä saatta hieman tulla itetehyn näkösiä!


Uusia hinta- sekä tietoiskulappuja :)
Valmiita myyntiin


Puuhasteltiin Katrin kans pöytä- ja tuotesommittelua meidän "mökin" takapihalla. Moneen otteeseen vaihdettiin pöytää ja värkättiin liian sekä pikkuhilipetööriä päälle. Rullamittakin oli kovassa käytössä, koska oli annettu mitat pöydän koolle jota se ei saisi ylittää.


Valmis pöytä tuotteineen. 
Pöydän ilme muuttuu kesän kulun myötä. Tämän kuvan jälkeen on tuotteiden järjestystä käyty jo päivittämässä. :) Ajattelin viedä tällaiset taulut tuonne pöytään, niissä olevien kuvien tarkoitus olisi kertoa hieman tuon kädenlämmittimen käytöstä.
Muutaman kuvan lisäsin vielä "pylvääseen", sekä materiaalinäytteitä ja molempiin valmiin tuotteen. Yhden tuollaisen turkoosin ja yhden vihreäpitsisen ainokaiseni, uniikin siis.Ei kommentteja: