lauantai 6. syyskuuta 2014

SyysFestit

Heipsan ihmiset!
-ja taas mennään-


Syksy on alkanut koulussakin yllättäen työssäop-
pimisjaksolla. Jäljellä olisi vielä kaksi viikkoa
jonka jälkeen alkaa jännät paikat minulla ja äidilläni, nimittäin OKTOBERFEST, joka on uusi
tapahtuma Kalajoella. Olen ilmottautunut lauantaina pidettäviin torimyyjäisiin Handtoogieni kanssa ja äitini on luvannut tulla pääapulaisekseni, oppaak-
seni ja lopulta pelastajakseni! :)


Paikkamaksu oli aika suolainen neljästä tunnista (ainakin opiskelijalle!), mutta saahan siihen katoksen, sekä kosolti uutta kokemusta olla kauppiaana eikä ostajana toritapahtumassa. Hieman kyllä kutkuttaa mahassa tuo ajatus olla myyjänä. KÄÄK!Mutta juuri sen takia olen pyytänyt äitiäni paikalle, hänellä on vuosien kokemus myyntialalta, joten toivon oppivani myös sieltä saralta uutta!


Tässä pitäisi oikeastaan olla para-aikaa ompelemassa, mutta enhän minä millään viitsi lähteä mekastamaan kun Juho vielä nukkuu (lue; ei innosta)! Tulin vielä syysflunssaan, on saanut niistellä nenä riekaleina, mutta onneksi näin "varhaisessa" vaiheessa, että on vielä pari viikkoa festeihin aikaa parannella itseään.


Olen saanut hankittua sellofaanipusseja toogeilleni. Sellainen nettimyymälä kuin paketit.com, ihastuin paikkaan. Edullisia ja hyviä on pussit. Toimituksessa meni noin kolme viikkoa, ehdin jo hieman hikeentyä odotellessa kun ajattelin että tulevat ulkomailta, jos tulevat kun ei kuulu mitään. Mutta viimein tuli lappu postista! Voooi sitä riemua ja ihanuutta!! Eilen illalla ennen saunaan menoa piti alkaa testailemaan torin myyntipöydän järjestystä. Kuva on aika huonolaatuinen, kun nappasin sen äkkiä kännykällä ja käsikin heilui ihan kauheasti. Ajattelin lisätä etualalle vielä jonkin värillisen kankaan päälle sellaisen kipsisen esittelykäden jossa on toogi paikoillaan. Jos hörppäisin toisen aamukahvin ja lähtisin ompelemaan toogeja lisää..


Ei kommentteja: