sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Teollisuuskone Juki tuli taloon

Niinhän se käy että rapatessa roiskuu, tosin kun töitä tekee toisten tiloissa, kuten minä koululla (en nyt meinaa että olisin jotenkin superisti muita siistimpi, ehkä ennemminkin sotkuisin kaikista, ainakaan en meinaa saada kamppeitani mahtumaan yhdelle pöydälle!) niin paikat pysyy vielä suhteellisen siistinä.


Koulun tiloista kuva


Tänään on kotona työhuoneessa  siivouspäivä. Pitäisi muuttaa järjestystä ja raivata tilaa kun tiistaina tulee Veijo Isokäännältä teollisuuskone minulle!! JEEEE!!

Jospa olisin reipas ja rohkea, räppäisin kuvan kuitenkin sieltä huoneesta vaikka siellä on kauhea siivo. Voisin ottaa sitten uuden kuvan kun olen siivonnut huoneen. Onhan se kiva joskus myöhemmin kauhistella sitäkin todistusaineistoa.

Huone nykyisessä kunnossaan.

Johonkin pitäisi tuo sohva siirtää, sillä uusi kone voisi sijaita juuri tuossa ikkunan edessä.

Huomioitavaa myöskin lapselliset, pirteät tapetit. :D  


         

Siivousta ja järjestelyä, mittaamista ja suunnittelua. Pohdinnan jälkeen sohva siirrettiin olohuoneeseen toisen sohvan kaveriksi. Ihanasti tuli tilaa ikkunan alle.Siivottu huone.
Eroa ei kyllä vasemman puolen kuvasta huomaa.


Nyt vain odotellaan tiistaita! Voi surkea. Huomenna eli maanantaina on koulusta vapaapäivä, ja olisi aikaa ommella uudella tehokkaalla koneella...maltti on (kait) valttia. 


Nyt on TIISTAI ja kone saapui. Kaamean jännittävää. Keitin Veijolle kahvit tottakai, pitkä päivä hälläkin takana, jaksaa paremmin ajaa takasin kotiakkin.


                                   

Veijo asensi koneen "ajovalmiiksi". Aika kova ääni tuosta Jukista lähtee. Oli tosin puhetta että mahdollisesti voisi kesän aikana vaihtaa toiseen koneeseen, jossa olisi asennettuna se uusi SERVO-moottori; äänetön ja portaaton nopeudensäätö.

Vähän testailin puolausta, oli pelottavan jännää huomata että tuossa myllyssä oikiasti on tehoja. En ole tottunu nuin voimakkaaseen koneeseen mun ompeluhuoneessa. Miten sitä onkaan kaikki nämä vuodet pärjänny ilman teollisuuskonetta??Siinä se kone sitten on

 Toivottavasti huomenna ehtisi testailemaan tuota vanhusta. Liekkö sitä heti turauttaa sormeen, pitäis muistaa että tuossa on se neulasyöttö. KÄÄK! Jännää!

3 kommenttia:

Depisu kirjoitti...

oon niin kade, että sulla on kokonainen puuhahuone, kun mulla on vain puuhanurkkaus :D eikä tuo sekamelska oo vielä edes katastrofaalinen, älä huoli :D toivottavasti osaat mennä nukkumaanki, vaikka saitkin uuden hienon laitteen kokoelmiisi :D Jaanako ei vielä tuonu omaansa? ;)

Katri Viinamäki kirjoitti...

IHANAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Vihdoinkin! Määki aivan vauhkoonnun tuosta teollisuuskoneesta! Nyt oikiasti ONNEA KAISA! :)

Kaisa Sankala kirjoitti...

Onhan se onnitteluiden paikka kun taloon/ perheeseen tulee lisäystä! Suuret kiitokset siis!

Depisu; En ainakaan VIELÄ ostanut Jaanan ihanaista konetta. Saapa nähdä tulevaisuudessa..

Katri; Ei muutako Veijoon yhteyttä, kyllä sullekkin kone löytyy. :)